Heel je lijf en leed

WELKOM BIJ DE BEHANDELKAMER.

Vind je het lastig om verbinding te maken met je lijf en je gevoel? Heb jij een groot verlies ervaren en merk je dat het zwaar op je drukt? Wil je ruimte voelen om weer te kunnen ademen en ontspanning in hoofd en lijf ervaren, dan is mijn benadering wellicht iets voor jou.
In mijn praktijk bied ik ondersteuning bij verlies en rouw gecombineerd met lichaamstherapie.

DE HELENDE KRACHT VAN AANRAKING

Ik ben er van overtuigd dat een holistische aanpak het meest effectief is om lichaam en geest in balans te brengen, pijn te verzachten en ontspanning in je lijf en je hoofd te ervaren.

Naast individuele consulten geef ik trainingen en workshops.

Waarmee kan ik je van dienst zijn? 

Verlies- en Rouwbegeleiding

Voor individuele ondersteuning en begeleiding van gezinnen en groepen in geval van ingrijpende veranderingen bij groot verlies en rouw door overlijden, ziekte, scheiding en ontslag, want je hoeft het niet alleen te doen.

Lichaamstherapie

Ons lichaam zit zo slim in elkaar dat het zichzelf  in balans kan brengen en kan helen. Behandelvormen zoals shiatsu en reflexologie ondersteunen het zelfhelend vermogen van het lichaam om blokkades op te heffen en spanningen los te laten.

Massage bij Kanker

Diepe ontspanning en verlichting kan zo welkom zijn als je geconfronteerd wordt met kanker. Voor, tijdens en na je behandeltraject bij de specialist kan deze zachte massage helpen om op adem te komen en rust te ervaren.

Workshops, presentaties, trainingen en cursussen

Ik deel met veel plezier mijn opgedane ervaring, kennis en kunde. Dit doe ik op verschillende manieren, al naar gelang de situatie, de groepsgrootte, de behoefte en het onderwerp. 

Een aanraking helpt, om pijn te verzachten, als er geen woorden zijn voor het verdriet.

.

Meisje met kraanvogel

Over Mij 

De helende kracht van een aanraking, daar ben ik steeds meer van overtuigd geraakt. Ruim 25 jaar geleden kwam ik in aanraking met shiatsu en vanaf dat moment heb ik mij verwonderd over het effect van aanraking op ons zijn. Ik heb aan den lijve ondervonden, en bij anderen gezien, wat de impact is van rouw en verlieservaringen. Lichaam en geest zijn hierbij onlosmakelijk verbonden. Vandaag de dag, vele jaren en ervaringen later, zet ik graag mijn kennis en kunde in ter ondersteuning van een ieders eigen proces. 

Hoe ga ik te werk?

1.

Kennis maken

In een vrijblijvend, en kosteloos, telefoongesprek bespreken we of, en in welke vorm,  mijn diensten aansluiten bij jouw wensen en hulpvraag.

2.

Onze afspraken

Op basis van een intakegesprek vullen we het traject dat we samen aangaan verder in. De voorwaarden leggen we vast in een behandel – overeenkomst.

3.

Het verloop

Gedurende het traject bepalen we samen de stip op de horizon, uitgaande van jouw vraag en behoeften. Naast sessies in mijn praktijk, kan het zijn dat we naar buiten gaan, op pad naar betekenisvolle plekken.

4.

En hoe verder

Nadat we een tijd samen zijn opgelopen, kijken we of we nog op de juiste weg zijn. Als jij je gesterkt voelt en jouw pad vol vertrouwen kan bewandelen, dan is het tijd om, met een schat aan handreikingen, zelf verder te gaan.

“Touch comes before sight, before speech. It is the first language and the last, and it always tells the truth.”

– Margaret Atwood

“The heart of shiatsu is like a mother's love. Pressure of the finger causes the spring of life to flow.”

– Tokujiro Namikoshi

Nieuws 

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Mijn Praktijk

Locatie

Veenkade 67 B  
(ingang Westerbaenstraat)
2513 EJ  DEN HAAG

Contact

Je kunt mij bereiken via 06-48132931
of stuur een mail naar info@debehandelkamer.nl

Openingstijden

Maandag: 08.30 – 18.00.
Woensdag: 08.30 – 12.00.
Vrijdag: 08.30 – 12.00.

Afspraken buiten openingstijden zijn bij het volgen van een traject mogelijk.