Beroepsregistraties

LVNT

Ik ben aangesloten bij de Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundige Therapeuten, LVNT. Dit is een multidisciplinaire beroepsvereniging en hierdoor kunnen behandelingen (deels) vergoed worden door de zorgverzekeraar als je een aanvullend pakket hebt voor Complementaire Zorg / Alternatieve Geneeskunde.

KLACHTEN

Mocht de zorg, behandeling of bejegening niet aan uw verwachting voldoen, dan nodig ik u uit om met mij hierover in gesprek te gaan zodat wij tot een gezamenlijke en bevredigende oplossing kunnen komen. Als wij er samen niet uitkomen, kan u zich wenden tot de klachtencommissie van de beroepsvereniging LVNT, zie ook Klachtenregeling LVNT – SCAG. Als zorgaanbieder in de complementaire zorg voldoe ik aan alle regels van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). 

RBZC

Het RBCZ is een kwaliteitsregister voor HBO-opgeleide therapeuten in de complementaire gezondheidszorg. Als RBZC-gekwalificeerde therapeut moet ik jaarlijks aan strenge kwaliteitseisen voldoen.

Namikoshi Shiatsu Europa

Als Namikoshi Shiatsu instructeur heb ik verplichte bij- en nascholing gevolgd en het instructeursexamen afgelegd in Madrid bij Shigeru Onoda Sensei. Hij heeft jaren de Europese vertegenwoordiging Namikoshi Shiatsu Europa (NSE) van het Japanese Shiatsu College in Tokyo, Japan, vertegenwoordigd.

Netwerk Massage bij Kanker

Ik ben lid van het Landelijke Netwerk Massage bij Kanker. Massagetherapeuten aangesloten bij dit Kwaliteitsregister volgen jaarlijks verplicht bijscholingen en voldoen aan internationale richtlijnen voor de Society for Oncology Massage in de VS.

CRKBO

Als docent voldoe ik aantoonbaar aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs en sta ik geregistreerd bij het CRKBO. Voordeel van registratie bij CRKBO is de btw-vrijstelling voor onderwijsactiviteiten.

KvK

Als therapeut ben ik ondernemer en sta ik geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer KvK 53022394 met BTW-nummer NL003106189B63