Heel je lijf en leed

In balans door aanraking.

Als er veel gaande is in je leven, is de verbinding tussen je hoofd en je lijf zo belangrijk om je weer heel te kunnen voelen.

Het is mijn overtuiging dat een holistische aanpak het meest effectief is om lichaam en geest in balans te brengen en ontspanning in je lijf en je hoofd te ervaren.

Afhankelijk van jouw hulpvraag richt ik me in het behandeltraject niet alleen op die specifieke klacht maar ga samen met jou ontdekken wat achterliggende oorzaken kunnen zijn, wat aandacht vraagt en wat jou op weg naar herstel kan helpen. Dit doe ik door goed naar jou en je lijf te luisteren, te kijken en te bewegen, ervaren waar blokkades zich ophouden en op zoek gaan naar mogelijkheden.

In de begeleiding van verlies en rouw gaan we naast het fysieke ondersteunende lichaamsbehandelingen gesprekken aan, doen we oefeningen met houding en ademhaling, gaan we jouw verhaal construeren.
Dit alles om inzichten te verkrijgen, om stap voor stap, in jouw tempo en met aandacht voor wat op dat moment nodig is, om meer gebalanceerd in het leven te kunnen staan.

Na ons eerste telefonische contact maken we een afspraak voor een eenmalig intake-consult. Dit duurt ongeveer 15-20 minuten en hier reken ik € 25,00 voor.
Ik stel aan de hand van de intake een behandelovereenkomst op.

N

Vrijblijvend, kosteloos, telefonisch kennismakingsgesprek

N

Individuele of groepstrajecten

N

Diverse behandelmethoden

N

Geregistreerd therapeut

N

Geen verwijsbrief noodzakelijk

N

Alleen therapeutische behandelingen, geen wellness

N

Indien aanvullend verzekerd, (deels) vergoeding mogelijk

N

Vergoeding verzekeraars